Wat maakt ons onderwijs uniek?

MEX010 is een unieke kunstschool in het hart van Rotterdam, een stad vol energie en cultuur. Onze lessen stimuleren maatschappelijk bewustzijn en bevorderen kritisch denken, openheid voor anderen en empathie.

Op MEX010 geloven we dat podiumkunst levens kan verrijken en inspireren. Onze school in Rotterdam is een bruisende plek waar creatieve expressie centraal staat. Je kunt hier je talenten ontdekken en ontwikkelen op het gebied van theater, dans, zang en meer. Of je nu naar het mbo of de havo wilt na je schooltijd, bij MEX010 kun je je passie volgen voor podiumkunsten en werken naar een mooi mavo diploma, omdat wij alle profielen aanbieden!

2 THE MEX

Wat de school zo bijzonder maakt, is dat je klasgenoten allemaal net zo enthousiast worden van het podium als jij! Doordat alle leerlingen heel bewust voor deze school kiezen zijn sfeer, veiligheid en originaliteit gewaarborgd en kun je jezelf zijn. Daarnaast staat persoonlijke coaching bij MEX010 centraal. We werken graag samen toe naar een prachtige toekomst voor jou.

Waarom MEX010?

Van leren vanuit expressie en creativiteit heb je altijd voordeel, wat je ook na MEX010 (voorheen: MT010 De Mavo voor Theater) gaat doen. Op een leuke, creatieve en leerzame manier leer je probleemoplossend denken, samenwerken, flexibel zijn en ben je in staat tot zelfreflectie. Allemaal kwaliteiten waar je de rest van leven wat aan hebt!